دسته : جغرافیا
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 1606 KB
تعداد صفحات : 25
بازدیدها : 420
برچسبها : دریاچه ارومیه
مبلغ : 3500 تومان
خرید این فایلدریاچه ارومیه بیستمین دریاچه بزرگ جهان و دومین دریاچه فوق شور دنیا میباشد. مساحت دریاچه به طور متوسط حدود 5100 کیلومتر مربع برآورد میشود. این دریاچه یکی از مهمترین زیستگاه های طبیعی در منطقه می باشد و به دلایل منحصر به فرد توسط سازمان یونسکو به عنوان پارک ملی شناخته شده است.
تحقیق حاضر با هدف آشکارسازی تغییرات حاصل شده در ساحل دریاچه ارومیه
و نمکزارهای اطراف آن صورت گرفت. در این تحقیق از داده های ماهواره های اسپات و لندست و همچنین از روش نوین شیء گرا برای طبقه بندی تصاویر استفاده گردید. نتایج حاصل مبین این واقعیت است که سطح آب دریاچه ارومیه شدیدا رو به کاهش می باشد. از دلایل عمده این کاهش می توان به مواردی از قبیل، اختصاص 90٪ منابع آبی منطقه به بخش کشاورزی به وسیله احداث سد بر روی رودخانه ها، تبخیر زیاد در پی گرم شدن هوا، وقوع خشکسالی های هیدرواقلیمی و برداشت غیرمجاز از آب های زیرزمینی در پی حفر چاه اشاره نمود. نتایج این پژوهش نشان می دهد که در 5 سال گذشته و در محدوده مورد مطالعه 20148 هکتار از سطح دریاچه تبدیل به نمکزار گردیده که عدد حاصل در مقایسه با مساحت محدوده مورد مطالعه (90000 هکتار) عدد چشمگیری می باشد و همچنین در شدیدترین حالت روی داده، خط ساحلی (8 کیلومتر) عقب نشینی داشته است.
اگر در محدوده حوضه آبخیز دریاچه ارومیه، وضعیت سدهای ساخته شده، در حال احداث و تحت مطالعه را بررسی کنیم در میابیم که در این منطقه ۳۶ سد در حال بهره برداری است، ۱۲ سد در دست ساخت و ۴۰ سد دیگر هم در مرحله برنامه ریزی برای ساخت قرار دارند.
حجم کلی سدهای موجود در استان آذربایجان شرقی (44 درصد حوزه آبریز) 187 میلیون مترمکعب می باشد.
حجم کلی سدهای موجود در استان آذربایجان غربی (51 درصد حوزه آبریز) بالغ بر 350 میلیون مترمکعب می باشد.
...
خرید و دانلود آنی فایل