پروژه پاورپوینت معماری اسلامی از کتاب سبک شناسی اسلامی استاد پیرنیا

پروژه پاورپوینت معماری اسلامی از کتاب سبک شناسی اسلامی استاد پیرنیا پروژه پاورپوینت معماری اسلامی از کتاب سبک شناسی اسلامی استاد پیرنیا

دسته : معماری

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 30666 KB

تعداد صفحات : 158

بازدیدها : 455

برچسبها : معماری اسلامی پروژه معماری سبک شناسی اسلامی

مبلغ : 9000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه معماری اسلامی | پاورپوینت آماده برای درس آشنایی با معماری اسلامی از کتاب سبک شناسی اسلامی استاد پیرنیا

پروژه آماده پاورپوینت برای درس آشنایی با معماری اسلامی از کتاب سبک شناسی اسلامی استاد پیرنیا

بررسی از ابتدای معماری ایران تاکنون، با کمی اضافه کردن مطالب در خصوص آسیب ها و راه کارها می توان به عنوان پروژه مرمت بنای تاریخی تغییر داد. برای این پروژه واقعا زحمت کشیده شده و کاری شسته و رفته می باشد و خیال شما را جهت ارائه ای راحت و آسان جمع میکند

آشنایی با آثار جاودانه معماری

کشف اصول حاکم برای خلق فضا

کشف دلایل جاودانگی و جهانی بودن آثار

عناصر تشکیل دهنده فرم و فضا :

ابزار معماری

عملکرد گرایی

راز جاودانگی و جهانی بودن آثار :

مفهوم بخشیدن به فرم و فضا خارج از زمان و مکان

شناخت :

خارج از زمان (فرم، فضا ،سازه)

در تاریخ و زمان (روند و مکاتب)

بخشهایی از متن پاورپوینت

معماری اسلامی چیست؟

چه چیزی باعث اسلامی شدن یک اثر معماری می شود؟

اگر معماری اثری را ارائه دهد که در آن ایده های غیر اسلامی خود یا دیگران را به کار گرفته باشد؛ دیگر آن اثر معماری، معماری اسلامی نیست

گونه ای از معماری شامل معماری گستره ای از جهان می شود که ما با عنوان جهان اسلام می شناسیم. معماری این کشورها تحت تأثیر ایدئولوژی اسلام در طول زمانی مشخص قرار گرفته و به همین خاطر دارای برخی ویژگی های مشترک شدند.

مهمترین ویژگی معماری دوران اسلام را بسترسازی سیر انسان از کثرت به وحدت عنوان کرد و یادآورشد که این معماری از بعد هنری ساختاری جهانی و فراتر از زمان و مکان دارد.

فایلهای مرتبط 👈 پروژه ها و تحقیقات در مورد معماری اسلامی

هنر و معماری در جهان اسلام

دارای چهار دبستان یا شیوه بنیادی

1- شیوه مصری : از معماری کهن مصر و در کشورهای اسلامی شرق آفریقا، مصر ،سودان ،و کشورهای پیرامونی تا حجاز را در بر می گیرد که در آنجا با شیوه شامی بر خورد می کند.

2- شیوه شامی: از شیوه هنر و معماری بیزانس سر چشمه گرفته و شیوه غالب در کشور های سوریه، فلسطین، لبنان، اردن و بخشی از ترکیه است و در عربستان شاهد تلفیق آن با شیوه مصری هستیم.

3- شیوه مغربی: در کشورهای مراکش امروزی، الجزایر وجنوب اسپانیا به چشم می خورد.این شیوه بسار پیشرفته و ارزشمند از هنر مسلمانان ایرانی نیز بهره گرفته است. شیوه مغربی به دو شاخه تقسیم شد: - یکی در شمال آفریقا بر جای ماند. - دیگری در اندلس پا گرفت و پیشرفت بیشتری نمود.

4- شیوه ایرانی: این شیوه بسیار ارزشمند گستردگی بیشتری نیز یافت، به طوری که کشورهای میان رودان (عراق)، ایران، افغانستان، پاکستان، جمهوری های فرارودی(ماوراء النهر)، ازبکستان و... تا هند و اندونزی را در بر گرفت.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید